BEHANDLING

Trenger du behandling raskt? Jeg samarbeider med og anbefaler Øyvind Øvsthus (Midtun og Kokstad) eller Vetle Haugen  (Paradis Fysioterapi). Klikk på navnet deres for å booke.

Denne siden er for registrering av nye kunder. 

Jeg har 50% driftsavtale, som betyr at du kan få dekket en andel av det du ellers ville ha betalt inntil frikortsgrensen dersom du bestiller 8 uker frem i tid. Les mer her: Egenandeler hos fysioterapeut – Helsenorge. Jeg tilbyr maksimalt 8 behandlinger per år, med mindre spesielle forhold tilsier noe annet. Dette betyr ikke nødvendigvis 8 behandlinger; det avhenger av min medisinske vurdering av dine behov.

Dersom du har fått behandling hos meg tidligere kan du kontakte gjennom kontaktskjema og beskrive ditt behov. Lang ventetid må påregnes. Jeg svarer så snart jeg har mulighet.

Gjør oppmerksom på at jeg er på Paradis Fysioterapi og Manuellterapi mandager og torsdager – øvrige dager på Midtun – Sandbrekkevegen 96 – se gjerne at du bestiller tidspunkt med dette i bakhodet, og at ultralyd kun er på Midtun.

 

 

  • Inntil 60 minutter 1690,-

    Ta gjerne denne dersom du ønsker en utvidet undersøkelse/konsultasjon

  • Inntil 40 minutter 1090,-
  • Inntil 30 minutter 890,-
  • Inntil 20 minutter 590,-
Gjør oppmerksom på at det er egne priser for de med idrettsskadeforsikring da jeg er pålagt å prioritere de inn fortere.

Spørsmål?

Fyll ut skjemaet, så tar jeg kontakt så fort jeg har anledning.

Lokasjon

Sandbrekkevegen 96
5225 Nesttun, Bergen

Telefon

+47 465 25 739

Skadetelefonen

Jeg er en del av Behandlingsnettverket til Idrettens skadetelefon – et kvalitetssikret nettverk for behandling av idrettsskader. Se video under for hvordan du melder sak og be om meg som behandler når du melder saken. De fleste utøvere har lisens og kan få dekket behandlingsutgifter. Det er egne priser for idrettsforsikring da jeg har påtatt meg ansvar for å gi disse utøverne raskere time.

Spørsmål?

Fyll ut skjemaet, så tar jeg kontakt så fort jeg har anledning.

Lokasjon

Sandbrekkevegen 96
5225 Nesttun, Bergen

Telefon

+47 465 25 739

Abonnere på gratis artikler og nyheter?