Status
Ikke Påmeldt
Pris
kr 99,00
Kom i gang
This kurs is currently closed

FRISKERE
STERKERE
RASKERE

Nettportal for livskvalitet og helse!

Her kan du lære om hvordan du kan ta grep for mindre smerter, økt bevegelsesglede og bedre prestasjon.

HELSE - TERAPI - TRENING
INFORMASJON FOR ØKT LIVSKVALITET OG BEVEGELSESGLEDE

Kurs og programmer

I tillegg til timer i klinikken og online coaching, tilbyr jeg en helhetlig tilnærming gjennom nettportal og treningsprogrammer som er designet for å hjelpe deg mot å bevege deg lettere, oppleve mindre smerte, bedre livskvaliteten og prestere på ditt høyeste nivå innenfor områdene som betyr mest for deg.

Innhold

Denne ressursbanken inneholder videoer som utforsker prinsipper og metoder for å optimalisere nerve-, muskel- og skjelettfunksjoner. I tillegg går jeg inn i andre temaer innen helse, inkludert prestasjonsfremmende trening, energiøkonomisering, og ernæring. Det jeg ønsker å tilby er informasjon, kunnskap og en tilnærming som spille deg god, om du ønsker en bedre helse selv, eller om du jobber med å hjelpe andre.

Endring og effekt

Gjennom disse modulene vil du lære ikke bare hvordan du kan forbedre din fysiske funksjon, men også hvordan du kan optimalisere din hverdag der du lærer å ta vare på din egen kropp. Jeg deler erfaringer og teknikker som vil hjelpe deg med å øke din bevissthet om kroppen din og implementere endringer med mål om varige positive effekter.

Årsak

Videoene mine fokuserer ikke bare på symptomlindring, men også på å identifisere og adressere rotårsakene til eventuelle utfordringer du måtte møte. I foredragene ser du hvordan man kan tenke rundt smerte, helse og de store årsakssammenhengene,  og ikke bare jakte “quick fix”. Dette gir deg verktøyene du trenger for å forstå hvordan vi som mennesker kan skape varige endringer og sette presmissene for en bærekraftig helse på lang sikt.

Ta kontroll

Utover nettportalen tilbyr jeg også nøye utvalgte programmer som støtter og forsterker læringen og implementeringen av disse prinsippene i ditt daglige liv. Dette gir en helhetlig tilnærming som strekker seg utover bare de minuttene man er sammen med terapeuten under behandling, og gir deg muligheten til å ta kontroll over din helse og livsstil på en meningsfull og varig måte.

Play Video about Video intro

Kursoversikt

Kursinnhold:

Utvid Alle