Status
Ikke Påmeldt
Pris
kr 99,00
Kom i gang
This kurs is currently closed

VIDEOPORTALEN

Friskere
STERKERE
RASKERE

Videoportal for livskvalitet og helse!
Her kan du lære om hvordan du kan ta grep for mindre smerter, økt bevegelsesglede og bedre prestasjon.

Utvikling - bevegelsesfrihet - livskvalitet

Videoportal med informasjon om hvordan du kan få en bedre helse, smertelindring, prestasjonsfremmende trening, rehabilitering fra skader, restitusjon og søvn.

Her finner du sannsynligvis noe du vil like og ha nytte av – om du er interessert i å forbedre din livskvalitet, bli sterkere, løpe fortere, eller generelt bare ha det bedre i egen kropp og nyte det å ha en kropp og et hode som fungerer mest mulig optimalt!

Endring og effekt

Gjennom disse modulene vil du lære ikke bare hvordan du kan forbedre din fysiske funksjon, men også hvordan du kan optimalisere din hverdag der du lærer å ta vare på din egen kropp. Jeg deler erfaringer og teknikker som vil hjelpe deg med å øke din bevissthet om kroppen din og implementere endringer med mål om varige positive effekter.

Årsak

Videoene mine fokuserer ikke bare på symptomlindring, men også på å identifisere og adressere rotårsakene til eventuelle utfordringer du måtte møte. I foredragene ser du hvordan man kan tenke rundt smerte, helse og de store årsakssammenhengene,  og ikke bare jakte “quick fix”. Dette gir deg verktøyene du trenger for å forstå hvordan vi som mennesker kan skape varige endringer og sette presmissene for en bærekraftig helse på lang sikt.

Ta kontroll

Utover nettportalen tilbyr jeg også nøye utvalgte programmer som støtter og forsterker læringen og implementeringen av disse prinsippene i ditt daglige liv. Dette gir en helhetlig tilnærming som strekker seg utover bare de minuttene man er sammen med terapeuten under behandling, og gir deg muligheten til å ta kontroll over din helse og livsstil på en meningsfull og varig måte.

Play Video about Video intro

Kursoversikt

logo martin hanstvedt

Friskere - Sterkere - Raskere

Kursinnhold:

Utvid Alle